De kracht van FLETTS

Alles uit handen

Met een Fletts appartementengebouw geeft u de bouw in handen van een bouwteam van ervaren vakmensen. Zij hebben vooraf hun kwaliteiten en expertises diepgaand op elkaar afgestemd. U kunt ervoor kiezen eerst opdracht te geven tot  grondonderzoek en aanvraag omgevingsvergunning om vervolgens opdracht te geven tot  bouw en oplevering. Ook kunt u de volledige opdracht in eens geven. In beide varianten neemt onze projectleider de regie, hij is van start tot oplevering uw aanspreekpunt.

 

Ontwikkelingsproces

Bij de ontwikkeling van Fletts als product hebben wij ons als team primair afgevraagd waar opdrachtgever en bewoners bij gebaat zijn. Dit vraagstuk stond centraal in al onze overwegingen en keuzes. Wij hebben daarbij uitdrukkelijk geen rekening gehouden met bestaande bouwtradities of –cultuur, zodat wij ons volledig konden richten op de mogelijkheden van processen en materialen. Ons hoofddoel? Een mooi product tegen een scherpe prijs, zodat betaalbaar wonen voor iedereen mogelijk wordt.

 

Strakke planning

Een Fletts bouwproject staat ook voor bouwen volgens een strakke, haalbare planning. Wanneer bouwperceel en bouwvergunning beschikbaar zijn, kunnen de appartementen 12 weken na opdracht sleutelklaar worden geleverd. Deze termijn is een indicatie en kan per situatie of projectgrootte verschillen. Zoals dat voor het hele bouwproces geldt, stemmen we ook de planning in goed overleg met u af.

 

Bouwkosten

Wij kunnen een Fletts appartement voor u bouwen vanaf zo’n € 99.000,- exclusief BTW. De aankoop van de grond, de kosten voor grondwerk en de uiteindelijke afwerking van het terrein zijn daarbij niet inbegrepen. Neem voor een nauwkeurige berekening voor uw specifieke locatie contact met ons op. Ook voor al uw vragen staan wij u graag te woord.

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER:

Tel: 06-15516956

Email: info@fletts.nl

© 2020 by FLETTS - Kvk: 75069172

OF NEEM CONTACT OP VIA ONS CONTACT-FORMULIER: