Over FLETTS

Fletts staat voor betaalbare en duurzame appartementen. De massief houten appartementen zijn optimaal ingedeeld en worden slim gebouwd door een vast bouwteam. Alles aan de appartementen draait om comfortabel woonplezier, voor mensen van alle leeftijden - met een bescheiden budget.

 

De woning

Onze appartementen zijn er in drie afmetingen (ca. 45 m2, 70 m2, 80 m2)

Een Fletts appartement is rolstoeltoegankelijk en voorbereid op eventuele zorgmodules. De houten wanden geven stevig houvast voor bijvoorbeeld wandbeugels en andere voorzieningen. Dat maakt de woning geschikt voor íedereen. De woning heeft een hal, een toilet, een woonkamer met open keuken, een ruime en een kleinere slaapkamer, een badkamer met tweede toilet, wastafel en inloopdouche. Voor de afwerking van badkamer en keuken zijn meerdere keuzemogelijkheden. Aansluitend aan de keuken komt een ruime kastruimte, hierin is plaats voor wasmachine en –droger. Het appartement beschikt over een ruim balkon (ca. 2,7 x 2,5 m).

 

Appartementengebouw

Een woning van Fletts kan op zichzelf staan, maar maakt gewoonlijk deel uit van een appartementengebouw met een centrale entree, een lift en een brede galerij. De grootte van het gebouw en het aantal appartementen daarbinnen kunnen variëren, al naar gelang de perceelgrootte en de wensen. Elk individueel appartement heeft een zelfde indeling en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Het is comfortabel, voorzien van moderne gemakken en energiezuinig. De verschillende afmeting appartementen kunnen ook in één gebouw worden gecombineerd, wij bouwen tot 5 bouwlagen hoog. Optoppen van bestaande gebouwen met bijvoorbeeld 1 of 2 lagen Fletts appartementen is wellicht ook een optie.

 

Beter, sneller en goedkoper

Een Fletts-appartementengebouw - waar ook in Nederland - wordt gebouwd door een vaste, ingespeelde groep van bouwspecialisten. De verschillende bouwelementen bereiden wij voor in een werkplaats, opdat wij beter, sneller en goedkoper bouwen dan in de traditionele bouw gebruikelijk is. Bovendien blijven wij bij elk project ons proces en ons product verder perfectioneren.

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER:

Tel: 06-15516956

Email: info@fletts.nl

© 2020 by FLETTS - Kvk: 75069172

OF NEEM CONTACT OP VIA ONS CONTACT-FORMULIER: