Verantwoord woonconcept

Als projectontwikkelaar, woningcorporatie of gemeente kunt u een brede groep mensen een waardevol en betaalbaar huis bieden. Met dit doordachte woonconcept zorgt u voor een verantwoorde investering, niet alleen uit maatschappelijk en financieel oogpunt, maar ook uit oogpunt van duurzaamheid.

 

Innovatief

Fletts appartementen bouwen wij volgens een compleet uitgewerkt, innovatief concept. Uitgangspunt zijn de praktische mogelijkheden van de gekozen bouwmaterialen in combinatie met de efficiency van prefab elementen. Vervolgens hebben constructeur en architect een mooi en compleet ontwerp gemaakt. Deze werkwijze is tegenovergesteld aan de traditionele bouw en blijkt winst te boeken op kwaliteit, tijd én prijs.

 

Ontwerp

Fletts levert 2- en 3-kamer appartementen, totaal zijn er 3 typen (ca. 45 m2, 70 m2, 80 m2) die ook in één gebouw zijn te combineren.

De indeling en de afmetingen van Fletts appartementen zijn altijd gelijk. Het aantal appartementen per gebouw kan variëren, afhankelijk van perceelgrootte en animo. Door de diversiteit waarmee de gevel kan worden afgewerkt, kan een gebouw altijd passend worden gemaakt in de omgeving waarin het staat. Onze architect denkt daarin graag met u mee.

 

Materialen en installaties

Een Fletts appartement wordt opgebouwd met CLT, Cross Laminated Timber, een oersterk houtproduct, gemaakt van kruislings verlijmde vurenhouten planken. De massieve constructie van dit materiaal zorgt voor hoge brandwerendheid en goede geluidwerende eigenschappen. Voor de balkons en galerijen die altijd in weer en wind staan, vormen staal en beton de onderhoudsvrije basis. Bovenal maken de verrassende innovaties dit appartement een duurzaam en comfortabel thuis. Vanzelfsprekend voldoen de installaties aan alle hedendaagse normen.

 

Meer voordelen van hout

Hout zorgt voor een gezonde en comfortabele leefomgeving en heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Het is decoratief en tijdloos en kan indien gewenst eenvoudig een kleur of dessin krijgen. Tegelijk gebruiken we met hout een bouwmateriaal dat de aarde niet uitput. Immers, met productiebossen zorgen we voor nieuw hout voor de toekomst. Bijkomstig voordeel is dat we de uitstoot van CO2 verlagen, want gekapt hout is een opslagplaats voor CO2. Hout heeft bovendien geen fossiele brandstoffen nodig voor haar productie zoals dat bij de traditionele bouwmaterialen wel het geval is.

 

(De)montabel & circulair

Het hele Fletts bouwwerk komt in een werkplaats tot stand. Dat maakt een optimale productie en een snelle levertijd mogelijk en het maakt bouwplaatsinrichting nagenoeg overbodig. De verschillende elementen worden vervoerd om vervolgens op de juiste plaats te worden gemonteerd. Met het juiste onderhoud gaat een Fletts gebouw jarenlang mee en mocht de noodzaak zich voordoen, dan is het betrekkelijk eenvoudig te demonteren om elders weer op te bouwen. Dan is het ook mogelijk in een andere formatie weer op te bouwen; nog een bijkomstig voordeel van de volledig ‘droge’ bouw. Aan het einde van de levensduur kunnen alle materialen worden hergebruikt.

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER:

Tel: 06-15516956

Email: info@fletts.nl

© 2020 by FLETTS - Kvk: 75069172

OF NEEM CONTACT OP VIA ONS CONTACT-FORMULIER: